Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi - Genel Bakış

Yangınlarda mürtefi yoğunlukta karbondioksit doğal gazını dışarı salan ve dinamik uzun müddet gerektiren bedduaşap, kağıt ve dokumacılık kadar canipıcı maddeler .

Kullanma sonrası neler strüktürlması gerektiği, salahiyetli ve mukavelename imzalanmış firmaya elbette ulaşılacağı kabilinden detaylar da yangın sonrasını raci detaylardır.

Otomatik Çkırmızıışma: Tertibat kendiliğinden olarak yangını idraklar ve ölümlü müdahalesine lazım kalmadan devreye girer.

Ancak her 2 durumda da düzenek içerisinde kullanılan vanaların, uluslar arası onaylara ehil olması gerekiyor.

Hızlı Yardım: Karbondioksitli yangın söndürme sistemleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının kontrolör şeşna hileınmasını sağlamlar. Bu hızlı reaksiyon, yangının yayılmasını önleyerek ziyanın minimize edilmesine yardımcı olur.

Otomatik Çalışma: Cümle kendiliğinden olarak yangını idraklar ve insanoğlu müdahalesine icap kalmadan devreye girer.

Bir yangını bastırma ve söndürme faaliyetinde kokusuz ve renksiz şekilde ihtimam vermektedir. Yalıtım iletkenliği olmaması da söndürme ve kurtarma faaliyetlerinde hayat eminğini tehlikeye atmamak hesabına bileğerlidir.

Yalıtım yangınlarında kullanılabilmelerine mukabil soğutma etkilerinin sakıt olması sebebiyle yeniden tutuşma riski mevcuttur.

Fakat her 2 durumda da dizge içinde kullanılan vanaların, uluslar arası onaylara sahip olması gerekiyor.

Yönıcı malzeme dâhilermeyen ve yönıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Otomatik Çhileışma: Düzen otomatik olarak yangını alacaklar ve âdem müdahalesine ister kalmadan devreye girer.

mahrukat). Suyun A derslikı yangınlarda bu derece yanık olmasının sebebi ahacık bu ana Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemleri Nedir? bilgide gizlidir. Akarsu, har yüzeyleri soğutur, buharlaşma azalır ve yakacak bir buhar bulamayan alevler sönmeye adım atar.

Bu sistemler, CO2’nin sıkıştırılmış formunu kullanarak belli kârlevleri namına getirirler.

Tipik olarak kapalı odalarda kullanılan bu sistemler, yöresel uygulamalardan yararlanarak ve deşarj süresine ve çevreleyen değersiz %50 henüz sıkışık ve elan gösterişli olan karbondioksitin dinamiklerine istinaden meydanda ortamlarda da kullanılabilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *